© Odder og Omegns Fjerkræklub

Tælleren startet
12/3-2014
Gammel tæller 2838

PeakCounter >
Det sker der i klubben

Kalender 2018 - 2019

Onsdag d. 5. april kl. 19,00 i kolonien Østermarken, medlemsmøde. En aften uden fast dagsorden, en aften hvor der vil være mulighed for at snakke om de udfordringer der er i øjeblikket, rugning, kyllinger, pasning, mv.

Onsdag d. 2. maj kl. 19,00 i kolonien Østermarken, medlemsmøde. Christofpher Michelsen, (en ung Orpington opdrætter) arbejder ved foderfirmaet Hedegaard og vil denne aften fortælle om deres fjerkræfoder produkter. Han er i gang med racefjerkrædommer uddannelsen og vil give os indblik i disse udfordringer. Hvis tiden er til det, ser vi på haverne og dyrene i kolonien, inden der er fælles kaffebord.

Onsdag d. 6. juni, kl 18,00 Grillaften i kolonien Østermarken. Pak madkurven og tag det gode humør med til en hyggelig aften, grillen være klar til brug kl. 18,30. Vi slutter aftenen med kaffe.

Lørdag d. 28. Juli, udflugt med afgang fra kolonien kl. 8,30. til Stutteri Laser. Nymarksgyden 14, 5792 Årslev. Stutteri Laser er et professionelt stutteri, her opdrættes Travheste, har Hingstestation og optimale træningsfaciliteter. Vi vil få mange fine velafstammede heste at se, samt et indblik i travsportens verden. Til middag besøger vi Frydenlund Fuglepark, entre for egen regning. For 75 kr. er der kaffe og rundstykker ved ankomsten på Stutteri Laser, gillmad til frokosten og vi slutter af med kaffe.Vi laver noget samkørsel og tilmelding er nødvendig til Bjarne 2131 0070 eller Palle 5151 2191, senest den 8/7. Horsens Racedueforening, Horsens og Omegns Fjerkræklub og Århus Fjerkræklub er inviteret med.

Onsdag 5. september kl. 19,00, medlemsmøde i kolonien Østermarken. Information om Europa udstillingen, tilmelding og hvad man ellers tænker. Har man dyr man er i tvivl om de er gode nok til at deltage, tag dem med og vi ser på dem. Vi skal også have en snak om specialudstillingen, om hjælp hertil, vaccination.
 
Onsdag 3. oktober kl. 19,00 medlemsmøde i kolonien Østermarken. Denne aften en snak om kommende udstillinger, samt om årets tillæg. Her kan du tage dyr med, således du kan få svar på de ting som du søger eller er i tvivl om.

Lørdag d. 13. oktober. Specialudstilling for dv. Wyandotter og Orpington og fælles hønsedag for bl.a. Sebright - Bantam i Hundslund Hallen, Dette arrangement er med til at sætte Odder og Omegns Fjerkræklub på landkortet, her samles små hundrede mennesker og viser årets opdræt. Der skal stilles bure op gøres klar til at modtage dyrene og opdrættere. Her har vi brug for Jeres hjælp, til små og store opgaver.

Europa udstilling 8 - 9 – 10 - 11. november i Messe Center Herning

Weekenden d. 19 – 20. januar 2019. Urdværge-lokaludstillingen Hundslund Hallen

Fredag 1. februar kl. 19,00. Generalforsamling, med spisning kl. 18.30

aaaaaaaaaaaaiii